Ta kontakt med oss på Hembad

Ta kontakt med oss på Hembad

Vill du veta mer om oss, våra tjänster, eller få hjälp med din badrumsrenovering i Gävleborg? Vi på Hembad hjälper dig gladeligen med allt och lite till!

Med över 700 renoverade badrum bara i Dalarna och Gästrikland och hantverkare med omfattande utbildningar, kan vi med trygghet bistå dig med expertråd inför din badrumsrenovering i Gävleborg. Vi kan till och med rita upp ditt badrum i 3D och visa dig hur vi kan få ditt badrum att se ut. 

Vill du se hur vi kan lyfta ditt badrum och få en offert för hela renoveringen? Tveka inte att höra av dig till oss redan idag!

Boka kostnadsfritt hembesök

Lyft ditt badrum till nya höjder med en skräddarsydd badrumsrenovering från oss på Hembad. Fyll i dina uppgifter i formuläret för att boka in ett gratis hembesök, så sätter vi igång! 

Vi har nöjda kunder!

Recension från Alexander D
Bästa servicen och ett flytande koncept som passade oss.
Alexander D
A
Totalrenovering av badrum. Grym service, supernöjd med resultatet. Speciellt nöjd med projektledningen, att slippa styra i renoveringen själv. Rekommenderas!
Adam Sebastian W
Recension från Viola D
Helrenovering av badrummet. Jag är på alla sätt nöjd med allt. Vill ge ett extra plus för det tillmötesgående sätt de har med problemlösning och förklaring då man själv inte haft så bra koll. Rekommenderar dessa varmt.
Viola D