Utförandeprocessen för en badrumsrenovering i Gävle

Process för badrumsrenovering i Gävleborg - steg för steg 

Här informerar vi dig om hur Hembad utför badrumsrenoveringar i Gävleborgs län. När vi utför en badrumsrenovering så använder vi alltid samma kvalitetssäkrade process för att garantera att du som kund blir nöjd med slutresultatet och känner dig trygg genom hela processen.

 1. Kostnadsfri konsultation
  Processen startar med att du gör en offertförfrågan genom att fylla i dina uppgifter i vårt kontaktformulär. Därefter ringer vi upp dig för att boka in ett hembesök där vi ser över ditt badrum och möjligheter för renovering samt lyssnar in dina önskemål.
 2. Skisser i 3D
  För att ge dig en tydlig bild av hur vi kan få ditt badrum att se ut genom en badrumsrenovering, tar vi fram verklighetstrogna renderingar av ditt framtida badrum och ger dig möjlighet att testa olika materialval och planlösningar.
 3. Projektet planeras
  Projektplaneringen påbörjas med att din badrumsrenovering i Gävleborg tilldelas en projektledare som tar fram ett expertteam av hantverkare, sätter upp en tidsplan och beställer material.
 4. Material beställs
  För att projektet ska rulla på utan onödiga stopp, beställer vi material och inredning i god tid för att säkerställa att allt anländer i rätt tid.
 5. Renoveringen genomförs
  *
  Ordning och utförande av nedanstående punkter kan variera, eftersom varje projekt vi tar oss an skräddarsys efter förutsättningar och önskemål.
  1. Rivning
  2. Förberedande åtgärder
  3. Uppbyggnad
  4. Slutmontering
 6. Slutkontroll
  Projektets tilldelade projektledare gör en total översyn av det färdiga badrummet tillsammans med dig för att kontrollera att allt är som det ska och att våra höga kvalitetskrav uppfyllts.
 7. Garantiöverlämning
  För att du ska känna dig trygg med ditt nya badrum i många år framöver, lämnar vi över garantibevis för det material som använts i renoveringen, men även för den utökade garantin för utfört arbete som ligger på 3 år. När garantier lämnats över och du som kund är nöjd, är vi färdiga och glada att ha byggt ännu ett fantastiskt badrum.

Specialanpassad offert för din badrumsrenovering i Gävleborgs län

Få en kostnadsfri inspektion av ditt badrum och offert direkt på plats. Vår kunniga företrädare i Gävleborg går igenom den kommande badrumsrenoveringen tillsammans med er och lämnar offert direkt på plats. Skriv in dina kontaktuppgifter i något av formulären på hemsidan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Boka kostnadsfritt hembesök

Lyft ditt badrum till nya höjder med en skräddarsydd badrumsrenovering från oss på Hembad. Fyll i dina uppgifter i formuläret för att boka in ett gratis hembesök, så sätter vi igång!