Utförandeprocessen för en badrumsrenovering i Gävle

Vår process för en badrumsrenovering 

Det är en stor investering att renovera sitt badrum. Så vi tänkte att det är en ypperlig idé att beskriva för våra framtida kunder hur en badrumsrenovering går till på Badrumsrenovering Gävleborg. Förhoppningsvis får processen dig att känna dig lugnare och mer trygg. Här kommer generell information om hur vi som företag utför badrumsrenoveringar i Gävleborgs län. När vi utför en badrumsrenovering så använder vi alltid samma process för att du som kund ska bli nöjd med slutresultatet och känna dig trygg genom hela processen.

Förfrågan från hemsidan

Det kommer in en förfrågan via formulären på den här hemsidan. Vi ringer upp och tillsammans hittar en tid som passar båda parter för en genomgång av projektet.

Specificerad offert

Efter besöket får du en offert baserad på våra beräkningar. I offerten bifogas även en prislista på badrumstillval och även kontaktuppgifter till referenser.

Godkännande

När ni väljer att gå vidare med vår offert så bokar vi in ett möte för kontraktsskrivning.

Kontraktsskrivning

Vid detta möte finns det möjlighet att göra vissa ändringar eller tillägg. Vi bestämmer tillsammans start och slutdatum för projektet. Vi går även igenom praktiska detaljer om badrumsrenoveringen och svarar på alla era frågor.

Projektstart

Innan Badrumsrenovering Gävleborg startar arbetet så bör ni ta kontakt med er bostadsrättsförening och meddela om den planerade badrumsrenoveringen för ett eventuellt tillstånd / godkännande. Tillsammans träffas vi för att gå igenom hantverkarnas arbetstider och överlämningen av diverse nycklar.


Specialanpassad offert för din badrumsrenovering i Gävleborgs län

Få en kostnadsfri inspektion av ditt badrum och offert direkt på plats. Våran kunniga företrädare i Gävle går igenom den kommande badrumsrenoveringen tillsammans med er och lämnar offert direkt på plats. Skriv in dina kontaktuppgifter i något av formulären på hemsidan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.