GUIDE: Badrumsrenovering i Gävleborg

Det är en stor investering att renovera sitt badrum. Så vi tror att det är en ypperlig idé att förklara för våra kunder hur en Badrumsrenovering i Gävleborg går till med oss. När vi utför en badrumsrenovering så använder vi alltid samma process för att du som kund ska bli nöjd med slutresultatet och känna dig trygg genom hela processen.

 1. Gratis offert
  Inledningsvis fyller du i vårt formulär här på hemsidan och en av våra medarbetare ringer upp dig och tillsammans kommer vi fram till en tid för hembesöket
 2. Specificerad offert
  Efter det kostnadsfria hembesöket får du en offert baserad på våra uträkningar. I offerten bifogas även en prislista på badrumstillvalen och även våra kontaktuppgifter. Du får tid för att reflektera över offerten och dess innebörd.
 3. Godkännande
  När ni väl accepterat vår offert så bokar vi in ett ytterligare möte för kontraktsskrivning.
 4. Genomförande
  Badrumsrenoveringen kickas igång med materialbeställningar och förberedelser.

  Läs vidare om processen för en badrumsrenovering i Gävleborg här!

Renovera badrum pris

Så vad blir egentligen totalkostnaden för en badrumsrenovering i Gävle?

Något som är viktigt vid en badrumsrenovering är att man separerar de olika kostnaderna. De olika kostnaderna för en badrumsrenovering är material, leverans och arbetskostnad. Materialkostnaden kan variera väldigt mycket då utbudet av inredningsdetaljer, golv- och väggbeklädnader och annat material för en badrumsrenovering är så pass stort. Villaägare i Dalarnas län får ofta använda sig av ROT-avdraget vilket är en stor fördel för privatpersoner (Läs mer om ROT-avdrag på Skatteverket.se).

Läs vidare om vad en badrumsrenovering kostar här.

ROT-avdraget för badrumsrenovering – Hur fungerar det?

Du har möjligheten att använda ROT-avdraget när du utför en badrumsrenovering i din bostad. Du använder ROT-avdraget genom att vi gör ett avdrag på arbetskostnaden på din faktura. När du betalt fakturan så begär Hembad en utbetalning från Skatteverket för din Badrumsrenovering i Gävleborg. När skatteverket godkänner utbetalningen så fylls beloppet in i din inkomstdeklaration. Något som är viktigt att tänka på innan man anlitar ett badrumsföretag i Dalarnas län är att du som privatperson måste betalt tillräckligt med skatt under inkomståret för att kunna använda ROT-avdraget vid din badrumsrenovering.

Få en fullständig förståelse för ROT-avdraget här! 

Kontakta oss för renovering av badrum i Gävleborg

Hembad erbjuder kostnadsfri konsultation när du funderar på att renovera ditt badrum i Gävleborg. Vår kunniga företrädare i ditt område går igenom den kommande badrumsrenoveringen tillsammans med er och lämnar offert direkt på plats. Skriv in dina kontaktuppgifter i något av formulären på hemsidan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Boka kostnadsfritt hembesök

Lyft ditt badrum till nya höjder med en skräddarsydd badrumsrenovering från oss på Hembad. Fyll i dina uppgifter i formuläret för att boka in ett gratis hembesök, så sätter vi igång!