Att tänka på när du ska renovera badrum i Gävleborg

Ska du renovera badrum i Gävleborg finns det en del saker som du behöver tänka på så att allt går smidigt och enkelt. Du kan vända dig till ett professionellt badrumsföretag som kan ge råd, hjälpa dig med planering och ge inspiration för ditt nya badrum.

Att renovera badrum i Gävleborg är en process som tar tid då du först behöver planera din renovering, välja inredning, vitvaror och beklädnader. Därefter behöver du lägga upp en budget för renoveringen så att du vet vad du har råd att utföra och vad som får vänta. Själva renoveringen tar i sin tur mellan 2-4 veckor, beroende på hur stort badrum du har och om det krävs specialarbeten. En annan orsak till att det tar lång tid att renovera är torktider. När du vill renovera ditt badrum i Gävleborg kan du kontakta oss på Hembad som är specialister på badrumsrenoveringar.

 

Att tänka på då du ska renovera badrum i Gävleborg

När du anlitar oss på Hembad för din badrumsrenovering i Gävleborg så behöver du dela in renovering i olika faser, före, under och efter renoveringen.

 

Före renovering av badrum

Inför att du ska renovera badrum behöver du beställa kakel, klinkers och vitvaror som ska installeras i badrummet så att dessa finns på plats i samband med att renoveringen påbörjas. Du behöver också förbereda en plats nära badrummet där material kan placeras. Innan renoveringen påbörjas behöver rörmokarna stänga av vattnet så de kan plugga rören i badrummet. Du bör också plocka bort möbler, mattor och annan inredning mellan ytterdörren och badrummet. Mer information om vad du behöver hjälpa till med får du utav oss i samband med offerten.

 

Under badrumsrenoveringen

Under tiden badrummet renoveras kommer det inte finns möjlighet att använda toaletten. Om du bor kvar i bostaden under renoveringen och det inte finns fler badrum/toaletter kan du bli tvungen att låna toalett hos en granne eller i ett gemensamt utrymme. När vi utför en badrumsrenovering kommer vi att försöka ta hänsyn till de boende så långt det går. Vi kommer också att städa upp efter oss varje dag så att ni kan använda bostaden så pass normalt som vanligt.

 

Efter att vi är klara med renoveringen

När vi är klara med renoveringen kommer vi att utföra en grovstädning och sedan har du möjlighet att besiktiga badrummet så att du är 100 % nöjd. Därefter skickar vi faktura och överlämnar garantiåtaganden. Slutligen, efter att vi är klara, kommer du själv sedan få utföra en finstädning av badrummet.

 

Anlita oss då du ska renovera badrum i Gävleborg

Om du vill få hjälp med din badrumsrenovering i Gävleborg kan du vända dig till oss på Hembad som utför tjänster åt både privatpersoner och företag. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett gratis hembesök där vi kan diskutera din renovering, lämna råd och därefter överlämna en offert med ett rättvist pris.

Boka kostnadsfritt hembesök

Lyft ditt badrum till nya höjder med en skräddarsydd badrumsrenovering från oss på Hembad. Fyll i dina uppgifter i formuläret för att boka in ett gratis hembesök, så sätter vi igång!