Kostnad att renovera badrum i Gävle?

Rent generellt – vad kostar en badrumsrenovering?

Vi kommer att svara på alla kostnadsfrågor och vad som ingår i en badrumsrenovering i Gävle i den här artikeln.

Det är viktigt att man börjar med att separera de olika kostnaderna för en badrumsrenovering. Kostnaderna för en badrumsrenovering är material, leverans och arbetskostnad. Materialkostnaden är den kategori som kan variera främst då utbudet för en badrumsrenovering är så pass stort. 

Exempel som avgör kostnaden 

  • Kakel/klinkers 
  • Badkar/duschkabin 
  • Storleken 
  • Detaljer / Småsaker

Förutom ett fantastiskt slutresultat så får villaägare i Gävleborg ofta använda sig av ROT-avdraget vilket är en riktigt bra fördel för privatpersoner.


Att säga en exakt summa för din badrumsrenovering är generellt sett svårt då renoveringen oftast är anpassad just till kunden. Våra priser är dock alltid konkurrenskraftiga och vi har ett stort utbud av kvalitativt material. Vi vill därför komma ut och kolla på projektet för att få en fullständig förståelse för dina badrumsdrömmar. Du får givetvis en specificerad offert och genomgång av material, leveransdatum och arbetskostnaden (och eventuellt ett startdatum).

Fyll i dina kontaktuppgifter i något av formulären på den här sidan så kommer en av våra försäljare i Gävle kontakta dig inom kort.