Kostnad för att renovera badrum i Gävleborg?

Vi kommer att svara på alla kostnadsfrågor och vad som ingår i en badrumsrenovering i Gävle i den här artikeln.

Rent generellt – vad kostar en badrumsrenovering?

Det är viktigt att man börjar med att separera de olika kostnaderna för en badrumsrenovering. Kostnaderna för en badrumsrenovering är material, leverans och arbetskostnad. Materialkostnaden är den kategori som kan variera främst då utbudet för en badrumsrenovering är så pass stort. 

Exempel på material som spelar en stor roll för kostnaden 

  • Kakel/klinkers 
  • Badkar/duschkabin 
  • Storlek
  • Detaljer / Småsaker

Arbetskostnaden varierar också med storlek och val av material, men eftersom du som privatperson har rätt att nyttja ROT-avdrag, finns det möjlighet att dra av 30% från arbetskostnaden.


Att säga en exakt summa för din badrumsrenovering innan utfört hembesök är generellt sett svårt då vi anpassar alla våra badrumsrenoveringar efter våra kunders önskemål. Våra priser är dock alltid konkurrenskraftiga och vi har ett stort utbud av kvalitativt material. Vi vill därför komma ut och kolla på projektet för att få en fullständig förståelse för dina badrumsdrömmar. Du får givetvis en specificerad offert och genomgång av material, leveransdatum och arbetskostnad.

Gör en kostnadsfri offertförfrågan på den här sidan så kommer en av våra lokala badrumsexperter kontakta dig inom kort.

Boka kostnadsfritt hembesök

Lyft ditt badrum till nya höjder med en skräddarsydd badrumsrenovering från oss på Hembad. Fyll i dina uppgifter i formuläret för att boka in ett gratis hembesök, så sätter vi igång!