Välkommen till oss på Hembad!

Välkommen till oss på Hembad!

Vi är din pålitliga aktör för högkvalitativa badrumsrenoveringar Gävleborg med omnejd. Vi tar oss an hela jobbet och levererar fläckfria resultat varje gång.

Hembad har sina rötter i Dalarna, där startade vi företaget och där har vi också renoverat över 700 badrum sedan start. Det kallar vi erfarenhet. Sedan start och genom alla dessa badrumsrenoveringar har våra verksamhetsprinciper av att sätta kvalitet och kund i fokus bestått.

Vi tror att just det är en av de största anledningarna till att våra kunder har varit och fortsätter att vara riktigt nöjda med våra tjänster. Så här säger Adam Sebastian W, som anlitat oss för totalrenovering av sitt badrum:

"Totalrenovering av badrum. Grym service, supernöjd med resultatet. Speciellt nöjd med projektledningen, att slippa styra i renoveringen själv. Rekommenderas!"

Vill du göra som Adam och ta proffshjälp av Hembad med din badrumsrenovering i Gävleborg? Tveka inte att kontakta oss redan idag, så ser vi till att göra ditt nuvarande badrum till ett nytt, fräscht och hållbart sådant. 


Tjänster på Badrumsrenovering Gävleborg

Boka kostnadsfritt hembesök

Lyft ditt badrum till nya höjder med en skräddarsydd badrumsrenovering från oss på Hembad. Fyll i dina uppgifter i formuläret för att boka in ett gratis hembesök, så sätter vi igång! 

Boka kostnadsfritt hembesök

Boka hembesök