3D-bilder

3D-bilder

Går du i tankarna på att renovera ditt badrum i Gävleborg? Många som planerar en badrumsrenovering letar inspiration i olika butiker, i magasin och på Internet, men för att enklare fatta rätt beslut är det alltid en god idé att först rita upp badrummet med hjälp av 3D-bilder. Detta gör att du får en realistisk bild av slutresultatet inför din badrumsrenovering i Gävleborg.
 

Vi hjälper dig att rita upp ditt nya badrum i 3D

Skulle du vilja se hur ditt badrum skulle se ut om du till exempel ändrar placeringen av inredningen och byter kakel? Kontakta oss, så hjälper vi dig att rita upp ditt tilltänkta badrum i 3D – för att du ska undvika misstag i planeringen av din badrumsrenovering i Gävleborg och istället få det badrum du alltid drömt om! Du kan enkelt och smidigt skicka in en skiss med mått och önskemål till oss på Hembad, så ritar våra skickliga medarbetare upp ditt badrum. Vi kan även ta på oss ansvaret för totalentreprenaden när du vill göra en fullständig badrumsrenovering i Gävleborg med omnejd. 

Boka kostnadsfritt hembesök

Lyft ditt badrum till nya höjder med en skräddarsydd badrumsrenovering från oss på Hembad. Fyll i dina uppgifter i formuläret för att boka in ett gratis hembesök, så sätter vi igång!