Finansiering

Finansiering

Funderar du på att göra en badrumsrenovering i Gävleborg? Så roligt! En badrumsrenovering kommer att öka trivseln i ditt hem samtidigt som det ökar värdet på bostaden. Att göra en badrumsrenovering är dock en investering som kräver en väl tilltagen budget – framförallt om du vill göra en fullständig badrumsrenovering. När du anlitar oss på Hembad för att renovera ditt badrum i Gävleborg kan du därför få hjälp med finansieringen.

Finansiering när du ska renovera ditt badrum i Gävleborg

Oavsett om du vill göra en större eller en mindre renovering kan vi erbjuda finansiering genom vår samarbetspartner Ecster, som alltid erbjuder trygga, förmånliga och flexibla villkor såsom:

  • Möjlighet att ta lån på upp till 12 år
  • Du väljer själv vilken återbetalningsmodell som passar dig bäst
  • Du kan välja att extraamortera 
  • Du kan lösa lånet kostnadsfritt när du vill
  • Avdragsgill ränta

Vill du höra mer om hur vi kan hjälpa dig med din badrumsrenovering, eller vill du att vi berättar mer om hur du kan få hjälp med finansieringen? Då är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig.

Boka kostnadsfritt hembesök

Lyft ditt badrum till nya höjder med en skräddarsydd badrumsrenovering från oss på Hembad. Fyll i dina uppgifter i formuläret för att boka in ett gratis hembesök, så sätter vi igång!