Fullständig badrumsrenovering

Fullständig badrumsrenovering

Planerar du att renovera ditt badrum i Gävleborg eller närliggande orter? Då har du kommit rätt - Hembad är Dalarnas största badrumsföretag som genom åren har genomfört en mängd lyckade badrumsrenoveringar i Gävleborg med omnejd. 
 

Totalentreprenad med skräddarsydda lösningar

Vi tar oss gladeligen an totalentreprenaden för ditt projekt och ser till att alla delar av arbetet utförs på bästa sätt enligt branschens alla regler. För dig som kund innebär detta en trygg och smidig helhetslösning då vi på Hembad ansvarar för hela projektet. Med utgångspunkt i dina önskemål skapar vi skräddarsydda lösningar anpassade efter dina behov - för att du ska få ett badrum att spendera många härliga stunder i!
 

Reducera kostnaden för din badrumsrenovering i Gävleborg

När du låter oss renovera ditt badrum i Gävleborg kan du minska dina kostnader rejält genom att nyttja ROT-avdraget, som gör att du får dra av hela 30 % av arbetskostnaderna för din badrumsrenovering.

Är du intresserad av att anlita oss för att renovera ditt badrum i Gävleborg med omnejd? Tveka inte att kontakta oss redan idag – vi ser fram emot att hjälpa dig att få ditt drömbadrum!


Fler tjänster vi utför

Boka kostnadsfritt hembesök

Lyft ditt badrum till nya höjder med en skräddarsydd badrumsrenovering från oss på Hembad. Fyll i dina uppgifter i formuläret för att boka in ett gratis hembesök, så sätter vi igång!